اینکه فریمورک یا زبان برنامه نویسی محبوب ما در ساخت سایتهای بزرگ استفاده شود جذاب است. شاید برای بعضی افراد ملاک انتخاب یک زبان یا فریمورک برای یادگیری این باشد که آیا سایتها و اپلیکیشنهای معروف و با تعداد کاربران بالا از این فریمورک استفاده میکنند یا خیر.
اگر تصور ما از سرویسها و سایت های بزرگ، اینستاگرام، توییتر و اپلیکیشنهایی به این بزرگی هستند، در مورد لاراول پاسخ منفی است. لاراول در چنین پروژههایی استفاده نشده. اما پروژهها و کسب و کارهای بزرگ زیادی هستند که با تعداد کاربران بالا از لاراول برای سایتها و سرویسهای خودشان استفاده میکنند.
وبسایت hiverhq
hiverhq یک سرویس برای پاسخ به مشتریان با استفاده از جیمیل است. این کار توسط یک افزونه کروم انجام میشود. این افزونه به کاربران این امکان را می دهد که ایمیل ها را با یکدیگر به اشتراک بگذارند، آنها را به همدیگر محول کنند و آنها به شکل دلخواه دسته بندی کنند. البته این سرویس امکانات بیشتری هم دارد که اینجا می توانید مشاهده کنید.
وبسایت laracasts
بین برنامه نویسهای لاراول شناخته شده ترین مرجع آموزش این فریمورک، وبسایت laracasts است. backend لاراکست با Laravel و فرانت اند آن با Vuejs نوشته شده. این وبسایت از لحاظ ساختاری و تکنولوژیهایی که در آن به کاربرده شده در طول زمان تغییرهای زیادی کرده و به مرور بهتر شده.
وبسایت freesoft.ru
یک وبسایت روسی است برای دانلود نرم افزارهای مختلف با حدود 2 میلیون بازدید در ماه. تقریبا همه نوع نرم افزاری را برای انواع سیستم عاملها می توانید در این وبسایت پیدا کنید.
وبسایت myrank.co.in
myrank یک سرویس آموزش آنلاین در هند است. امکان برگزاری آزمونهای رقابتی بین دانش آموزان، برگزاری کلاسها و آزمون های آنلاین و پرسش و پاسخ بین اساتید و دانش آموزان از قابلیت های این سرویس است.
اپلیکیشن camperapp
این اپلیکیشن به توریستها کمک می کند تا محل دلخواه خودشان را برای اقامت، غذا خوردن، تفریح و … در طول مسافرت پیدا کنند.
با استفاده از این اپلیکیشن:
- افراد مختلف همدیگر را دنبال میکنند و مکان های مورد علاقه همدیگر را میبینند.
- هر کاربر میتواند فهرستهای مختلف از مکانهای دلخواهش درست کند.
- هر کاربر بر اساس دستهبندی که انتخاب میکند مکان مورد نظرش را پیدا میکند.
وبسایت Barchart
این وبسایت یکی از بهترین نمونههای سایتهای لاراولی است. هر ماه حدود 10 میلیون بازدید دارد و زمینه فعالیتش هم بازارهای مالی است.
برخی قابلیت های این وبسایت:
- اطلاع رسانی آنی تغییر در ارزش سهام به کاربرها
- قیمت لحظه ای بازارهای سهام و طلا
- ردیابی قیمت سهام های دلخواه هر کاربر
- گزارش گیری به همراه نمودارهای اختصاصی
این چند نمونه را آوردم تا نشان بدهم تقریبا هر نوع پروژهای را میشود با لاراول ساخت. این را هم باید اشاره کنم که موفقیت پروژه صرفا به فریمورک یا زبان برنامه نویسی که با آن ساخته میشود بستگی ندارد. فریمورک صرفا یک ابزار است. بسیاری از عوامل موفقیت یک پروژه خارج از حیطه برنامه نویسی است و مربوط به کسب و کاری است که قرار است با استفاده از این ابزار شکل بگیرد.